Naar hoofdinhoud
Terug naar regio keuze

Regionale scholingsagenda

Webinar Beter in gesprek

Webinar Beter in gesprek

26 februari 2024    
13:30 – 14:15
  Hieronder tref je de uitnodiging aan van de Webinar ‘Beter in gesprek’. Kijk hier voor meer informatie: Informatiebrief over Webinar ‘Beter in gesprek’ Voor […]

Overzicht scholingen

Scholingen palliatieve zorg  Netwerk palliatieve zorg

De scholingen palliatieve zorg worden middels Blended-learning aangeboden. Dit wil zeggen een combinatie van leren in een elektronische leeromgeving en contact-onderwijs.

De B-learning wordt alleen nog Incompany aanboden. De inhoud van de cursus en de data worden dan met de organisatie afgestemd.

De volgende scholingen worden aangeboden:

Op aanvraag kan een incompany scholing aandachtsvelder palliatieve zorg georganiseerd worden. Neemt u bij interesse contact op met het Netwerk, via: info@netwerkpalliatievezorg.info

Aandachtsvelders krijgen naast de basisscholing, verdieping in het werken met meetinstrumenten en communicatie- en consultatievaardigheden in de rol als aandachtsvelder.

Scholingsaanbod van organisaties die zijn aangesloten bij het Netwerk palliatieve zorg.

Het overzicht van het regionaal scholingsaanbod biedt de mogelijkheid  om gebruik te maken van reeds ontwikkelde producten. In de toekomst kunnen  mogelijk  collegae uit andere organisaties aansluiten bij scholingen of trainingen die in één van de organisaties worden verzorgd.

 

Onderwijsknooppunten

Wil je zelf een training palliatieve zorg op maat maken voor je organisatie? En wil je het wiel niet meer zelf uitvinden? Maak dan  gebruik van bestaande bij-en nascholing zoals de bekende B-learning van de Brabantse Netwerken of neem  een kijkje op  Onderwijsknooppunten palliatieve zorg – Palliaweb Deze website biedt een overzicht van bestaande scholingen en groot aanbod aan scholings-en onderwijsmateriaal.

Scholing

Deskundigheidsbevordering is een belangrijk thema binnen het Netwerk. Dit wordt op diverse manieren aangeboden, zoals de openbare thema/casuistiekbesprekingen en de basisscholingen palliatieve zorg.

Op de scholingen zijn de onderstaande Algemene- en betalingsvoorwaarden van toepassing. Tevens vindt u hier de informatie over de klachtenprocedure.

  • klik hier voor de algemene en betalingsvoorwaarden
  • klik hier voor de klachtenprocedure