Naar hoofdinhoud
Terug naar regio keuze

Regionale scholingsagenda

Casuïstiek / thema bespreking

Casuïstiek / thema bespreking

11 april 2023    
19:00 – 21:30
€0,00
Thema-avond over palliatieve zorg bij longziekten
18 april Bijeenkomst voor vrijwilligers

18 april Bijeenkomst voor vrijwilligers

18 april 2023    
19:00 – 21:00
€0,00
Themabijeenkomst vrijwilligers Na het succes in het najaar 2022 wordt door het Netwerk ook dit voorjaar weer een regionale bijeenkomst georganiseerd voor vrijwilligers werkzaam in […]

Overzicht scholingen Incompany

De scholingen palliatieve zorg worden middels Blended-learning aangeboden. Dit wil zeggen een combinatie van leren in een elektronische leeromgeving en contact-onderwijs.

De B-learning wordt alleen nog Incompany aanboden. De inhoud van de cursus en de data worden dan met de organisatie afgestemd.

De volgende scholingen worden aangeboden:

Op aanvraag kan een incompany scholing aandachtsvelder palliatieve zorg georganiseerd worden. Neemt u bij interesse contact op met het Netwerk, via: info@netwerkpalliatievezorg.info

Aandachtsvelders krijgen naast de basisscholing, verdieping in het werken met meetinstrumenten en communicatie- en consultatievaardigheden in de rol als aandachtsvelder.

 

Onderwijsknooppunten
Wil je zelf een training palliatieve zorg op maat maken voor je organisatie? En wil je het wiel niet meer zelf uitvinden? Maak dan  gebruik van bestaande bij-en nascholing en neem  een kijkje op  Onderwijsknooppunten palliatieve zorg – Palliaweb Deze website biedt een overzicht van bestaande scholingen en groot aanbod aan scholings-en onderwijsmateriaal.

Scholing

Deskundigheidsbevordering is een belangrijk thema binnen het Netwerk. Dit wordt op diverse manieren aangeboden, zoals de openbare thema/casuistiekbesprekingen en de basisscholingen palliatieve zorg.

Op de scholingen zijn de onderstaande Algemene- en betalingsvoorwaarden van toepassing. Tevens vindt u hier de informatie over de klachtenprocedure.

  • klik hier voor de algemene en betalingsvoorwaarden
  • klik hier voor de klachtenprocedure