X
Zorgverleners

Algemeen

Bent u als professionele zorgverlener werkzaam in onze regio, dan vind u hierboven in het menu verschillende thema's welke wij als netwerkpalliatieve zorg aanbieden ter ondersteuning en bevordering van de kwaliteit van zorg. Het grootste deel van de informatie, procedure's etc. is samengesteld in nauwe samenwerking met zorgprofessionals uit de regio.

ZIjn er themas die ontbreken, informatie die volgens u niet volledig is of heeft u andere tips/ opmerkingen, mail ons deze dan gerust via info@netwerkpalliatievezorg.info

Voor meer informatie over het netwerk klik hier.

 

Consultatieteam

In de regio Oss-Meierijstad-Uden  is ter consultatie een regionaal palliatief advies team bereikbaar (PAT).  De bereikbaarheid van het PAT betreft professionele collegiale consultatie, bereikbaar voor verpleegkundigen, huisartsen, specialisten, specialisten-ouderengeneeskunde en GGZ-artsen in de regio. De dienstdoende collega van het PAT geeft enkel advies en neemt dus niet de behandeling over

Het PAT is van maandag t/m 8.30 tot 17.00u bereikbaar via 0413 - 402229. In avond-nacht en weekenduren kunt u voor vragen die niet kunnen wachten bellen met het centrale telefoonnummer van de receptie van Bernhoven: 0413 - 404040.

Het PAT team vloeit voort uit de samenwerking met het regionaal netwerk palliatieve zorg Oss-Meierijstad-Uden en de zorgorganisaties in de regio, en wordt geadviseerd door het IKNL (Integraal Kankercentrum Nederland).

 

PalliArts

PalliArts is een landelijke gratis App die gemaakt is door de netwerken i.s.m. het IKNL. Afbeeldingsresultaat voor palliarts

Hierin is naast alle landelijke informatie zoals de richtlijnen van Pallialine ook al onze regionale informatie terug te vinden zoals de contactgegevens van zorgorganisaties uit onze regio, maar ook  is te zien waar er palliatieve bedden vrij zijn en zijn ook onze regionale samenwerkingsafspraken en procedures terug te vinden zodat u altijd overal alles bij de hand heeft.

Voor meer info over PalliArts klik hier.

 

Praktijkteam VWS

Er is door het ministerie van VWS een praktijkteam opgericht voor zorgprofessionals in de palliatieve zorg om knelpunten op het gebied van organisatie en financiering door te melden.

klik hier voor meer informatie.

Het praktijkteam is bereikbaar via meldpunt@juisteloket.nl en 030-7897878

 

 

 

Neem contact op

T: 06 - 45 48 77 35
E: info@netwerkpalliatievezorg.info

 

Centrum voor Levensvragen

T: 06 - 22 72 71 10

Ons adres

Postbus 77
5240 AB  Rosmalen

Consultatie Palliatieve Zorg

regio DBBW: 06 23 48 53 68

buiten kantooruren 0900 297 16 16

regio OMU 0413-40 22 29

buiten kantooruren 0413-404040 

(via receptie Bernhoven)